Werken op events? Kom naar Events-Team.nl! 

                         Bij Events-Team.nl kun je werken op de vetste events van Nederland! We staan regelmatig op grote festivals, concerten en andere evenementen! 

Werken bij evenementen van Events-team.nl betekent veel gezelligheid, veel leren, een goed salaris en doorgroeimogelijkheden!

We zijn constant op zoek naar nieuwe toppers die willen komen helpen! Schrijf je dus snel in om in contact te komen en misschien sta jij binnenkort ook op een mooi evenement! 

Barmedewerker

Vind jij het leuk om te werken achter de bar op een mooi event? Houd je ervan om mensen optimaal te helpen en ben je klantvriendelijk en professioneel ingesteld? Kom dan werken achter de bar! 

Lees verder

Promotiemedewerker

Vind jij het leuk mensen enthousiast te maken voor een merk of product? Lijkt het jou gaaf om voor de grootste merken promotiewerk te doen? Wil je een bijbaan op een flexibele wijze, veel afwisseling, een goed salaris en doorgroeimogelijkheden? Kom dan werken op onze events! 

Lees verder

Logistiek medewerker

Vind jij het leuk om backstage alles in goede banen te leiden op een event? Vind je het fijn om hard te werken in een gezellig team? Wil je veel leren, een goed salaris en doorgroeimogelijkheden? Kom dan bij ons werken als logistiek medewerker. 

Lees verder

 

Op- en afbouw 

Lijkt het jou gaaf, om de dagen voor het event te helpen met alles voor te bereiden en/of de dagen na het event te helpen afbouwen? Wil je graag werken op evenementen, maar eigenlijk ook naar het spektakel zelf gaan? Wil je graag werken in een team van leergierige, gezellige en hardwerkende mensen? Kom dan ons op- en afbouw team versterken!

Lees verder

Teamwork Events